Hall of Gods Slot


Deze website is volledig opgedragen aan het bijzondere Hall of Gods video slots spel. Wij hebben gemerkt dat spelers de laatste tijd enorm geïnteresseerd zijn in de Hall of Gods slot, maar soms enige reservaties hebben om de Hall of Gods slot te beginnen spelen, aangezien zij niet zo veel weten over het thema en de mythologische Noorse figuren. Dit artikel over de Hall of Gods slot zal deze beperkingen zeker uit de weg nemen. Hier leest u alle informatie die u nodig heeft over de Hall of Gods slot en met name het mythologische verhaal erachter.

De Noorse mythologie die centraal staat in de Hall of Gods slot is eigenlijk een subgedeelte van de Germaanse mythologie en staat voor de mythen, legenden en overtuigingen van bovennatuurlijke Noorse niet godsdienstige (dus ‘pagan’) wezens. Deze verhalen zijn uiteindelijk overgegaan in Scandinavische folklore en hebben zelfs een impact op het heden, denkt u maar aan de namen van de dagen van de week. Woensdag is bijvoorbeeld afgeleid van Odin en is Onsdag in het Noors. Donderdag komt van Torsdag wat weer afkomstig is van de god Thor. Zo zijn er nog vele voorbeelden en ook de heropleving van deze verhalen heeft geleid tot een invloed op de moderne literatuur en populaire cultuur, waaronder de ontwikkeling van internet casino slots zoals de Hall of Gods slot zelf.

Er bestaan vele verschillende wezens in de Noorse mythologie die ook in de Hall of Gods slot voorkomen. Over het algemeen kunnen deze worden verdeeld in drie groepen van goden, de reuzen, de elven en de dwergen. Daarnaast zijn er nog andere bijzondere wezens zoals de reusachtige wolf Fenrir, de zeeslang die gewikkeld is rond Midgard, en hel de heerser van Helheim. Deze drie monsters worden beschreven als de nakomelingen van loki. Andere dieren zijn de Huginn en Muninn die voor denken en geheugen staan, de twee raven die bij Odin blijven, de oppergod die precies weet wat er gaande is op aarde en nog vele anderen. Al deze figuren hebben hun eigen speciale plaats in de Noorse mythologie en de makers van de Hall of Gods slot hebben de mooiste, spannendste en meest indrukwekkende aspecten samen gepakt en tot een geweldig interessant video slot verhaal gemaakt.

Denkt u bijvoorbeeld maar aan de scatter symbolen in de Hall of Gods slot. De raven kunnen namelijk overal op de vijf rollen voorkomen om een winnende combinatie te creëren. Met tenminste drie raven kunt u zelfs een gratis spins bonus ronde activeren in de Hall of Gods slot waarin uw winst wordt verdrievoudigd. De raven staan zoals gezegd in de Noorse mythologie bekend als de ogen van Odin die alles aan hem doorgeven zodat Odin precies weet wat er op aarde gebeurt. Daarnaast zijn er natuurlijk de vele iconen op de rollen in deze Halle of Gods slot die symbool staan voor de meeste bekende figuren uit de mythologische verhalen. In de bonus functie van de Hall of Gods slot, die geactiveerd wordt bij het raken van drie bonus symbolen, moet u als speler met de hamer van Thor een schild breken dat een prijs zoals bijvoorbeeld munten of een Hall of Gods jackpot verbergt. Op deze manier hebben de makers van de Hall of Gods slot vele aspecten uit de Noorse mythologie genomen en er een fantastische video slot van gemaakt.

De Hall of Gods slot geeft op een prachtige manier de hoogtepunten uit de Noorse mythologie weer en dit is voor de liefhebbers daarom een waar genot om te spelen. Ook voor de spelers die nog helemaal niet bekend zijn met deze bijzondere figuren zullen zeker toegeven dat de Hall of Gods slot een ware lust voor het oog is. Het maakt niet uit als u de achterliggende verhalen nog niet kent, want de Hall of Gods slot heeft zeker genoeg te bieden om u onder de indruk te houden.

De Hall of Gods slot is een ware verrijking van het huidige aanbod video slots om dat het in een niche springt die tot nu toe niet gevuld was. Spelers die houden van het spelen van slots met een historische ‘touch’ zullen de Hall of Gods slot enorm kunnen waarderen. De makers van de Hall of Gods slot hebben hun uiterste best gedaan om de lay out enorm aantrekkelijk te maken en de hoogste klasse van design te gebruiken. Al met al is de Hall of Gods slot een recente video slot die al heel snel de sprong naar de top van video slots heeft kunnen maken, en dat is ook zeker te begrijpen als u zelf een kijkje gaat nemen in deze wondere wereld van Noorse mythologische figuren in de Hall of Gods slot.